Lördagkväll


ska snart köra till en vän, där min boyfriend är, får se vad de håller på med.
sen hänger min b-friend med mig hem, gos! 
ha en kanonbra lördagkväll folks
PUSS


vad ska det bli av alexandra ?

har kommit hem till landet för en veckas ledighet, ska snart äta älg, gott! letar efter högskoleutbildningar o funderar över vad jag ska bli..


bild från göteborg förra helgen


första studentfesten

Första studentfesten , Tema:  seriefigurer och hjältar
lite försenade bilder, efter lovet är det nästa studentfest
Tema: S







kanske inte världens bästa bilder, men det var kulkul!!



zumba är höstens trend

här kan ni se mina zumbaledare och se hur det går till med zumba, det är riktigt kul. jag missade tyvärr dagens afterworkzumba pga att jag skulle köra hem och det ville jag inte göra när det var mörkt ute. vet inte heller om det kommer bli så mycket träning under lovet, men måndagen efter lovet är det på det igen!
check it out!


nyhetskanalen.se


om jag är din tonåring..

jag behöver dina kärleksfulla armar, jag behöver en öm röst.

När det stormar i livet har barnet i mig fortfarande behov




PUSS förfan.

HEY

 


för dig ska jag göra det tusen gånger om

drar till skolan för en lektion, åker hem pluggar & tvättar, diskar.. drar mig till skolan igen för o ha prov. kemi.. det regnar.. åker hem till landet med hjärtat, hämtar bilen.. åker in igen. sover. fredag. helg! höstlov!



fuck it.

hot våld mobbing

nu ska jag dra till skolan för att sätta ihop ett rollspel som ska spelas upp snart, om hot våld och mobbing, så det kommer nog bli kul! hela eftermiddagen ska vi lyssna på spaekonomi igeen.. men ikväll blir  det ZUMBA och plugg :(
PUSS


idag bär jag detta:
jeans- cheap monday
linne- hm
kofta- bikbok

nyvaxad

J vaxade mina ben & färgade mina ögonfransar idag, det blev kanon!
pluggar lite kemi om vartannat, försöker besegra min huvudvärk och ska snart äta min överblivna sallad från gårdagen. saknar min gos.


KUL och SVETTIGT



zumban var förbannat kul! skaka rumpa och hoppa runt till latinomusik, riktigt kul! rekommenderar starkt om ni har det på något gym där ni bor! ska verkligen fortsätta med detta! det var dans och så förbannat svettigt och kul!!

nu ska jag ta och blanda ihop lite god sallad, bacon, fetaost, ananas m.m ;)


zumba

nu snart är det dags för zumba (danspass med latinoinspirerande musik) så ska snart dra mig till stan o möta upp tjejerna sen drar vi till form o kör hårt! det är verkligen dags o sätta igång med träningen rejält nu. börjar ju få kagge, nae men inte bara för att gå ner, man mår så mycket bättre när man tränar o blir mycket piggare efter en tid också, dessutom får man bättre självförtroende(tycker jag) . och om jag ska bli instruktör som det är meningen att jag ska bli efter jul så  kanske det är bäst o ha lite kondis o vara lite stark ;)


jag har ju faktiskt varit gymnast (åå det är fortfarande jobbigt o säga att jag inte är det, fast jag kommer alltid vara en rydöflicka) o jag saknar det förbannat mycket!

& alla tjejer!! här är gruppbild från riksfinalen i kiruna

Kanonmysigt

kanonmysig helg hos sis, i fredags blev det mys med tacos, igår götet med shopping därefter myskväll då vi slocknade efter en bra dag. idag blev det gekås och nu har jag slingat hennes hår och ska strax käka hajkbanan och sen ta bussen hem till stan igen. har en hel del nya saker o bära med mig hem! wie!
tack för allt bästa sis
vi hörs sen


detta är en hajkbanan
en banan som man skär upp o proppar i en massa choklad o sätter in i micron några minuter. MUMMA!

tjejhelg tjohej

fredag, veckorna går fort och denna veckan har jag för det mesta varit hemma pga sjukdom, men det börjar bättra sig nu, ska in till stan och köpa lite näsdroppar o lite sådär så jag klarar mig i helgen. nu strax tar jag tåget -> buss till sis och vi ska mysa ikväll och imorgon ska vi till götet och shoppa, lördagkväll får vi se, kanske utgång, beror på hur pigga vi är! blir nog inte så mycket bloggning i helgen, vi får se! Trevlig helg folks!



jag ser det snöar

idag blir det verkligen goskläder, är så jäkla förkyld! o inte nog med det, man ska ju ge sig ut i vinterns första snö.. japp här snöar det..så det blir tights, raggisar, tjocktröja, halsduk, mössa, o vantar OCH vinterjacka!





usch o fy

tog visst på krafterna o ge sig ut nån timme igår, o efter att ha haft 2 grabbar hemma som spelat fifa m.m o som jag lagat mat till så blev det att jag stannade hemma från första lektionen idag, förbannat förkyld o ögonen svider.. ska iallafall bege mig mot examinationen sen. lyftteknik, matning, omläggning m.m är det som ska examineras, men det är jag inte nervös över, har ju trots allt jobbat med det en hel sommar.. får stoppa i mig en tallrik gröt så jag orkar med dagen! o måste tänka efter hur min helg ska bli..

nu till något annat, bloggvärlden :
-paow har varit otrogen mot Hugo, med Nemo.. sorgligt, Hugo och Paulina var så fina ihop!
- Blondinbella och Nils har gått skilda vägar..
hemskt!


vila kan man göra i graven..

fortfarande så kvävs jag av hundra liter snor i näsan, men som sagt här finns ingen tid till o vara sjuk, kaka bakad, in till stan o projektarbeta med C & E. träna ikväll? njaaeaee jag vill så gärna, men jag tror nog min kropp säger nej idag faktiskt, måste vila upp mig till imon - examination!


såhär blir dagens

sjukling

ligger hemma och är en liten sjukling idag, förkyld som tusan, får ju inget syre till hjärnan så jag har huvudvärk också, är helt matt o kallsvettas så det är väl nåt höstspöke som är inne i mig o spökar.  har kollat på en film o ska lägga mig o kolla på fler nu.. har inte tid o vara sjuk!



det är redan söndag igen..

åå helgerna går så sjukt fort, mysig kväll hos faster m.fam igår, god mat, korttrick, m.m..mitt hjärta sov här och jag körde han till bussen för en stund sen, därefter har jag sis o mami varit ute o promenixat. ikväll tar jag mig in till stan igen och imorgon ska jag och två kompisar till ängelholm på ett event med mary kay.
massa att göra i veckan och måste verkligen sätta igång med träningen!!


åsnestigen


brrrr..

lördag, svinkallt ute, hälsat på farmor, ätit äppelkaka. bjuden till faster med familj ikväll. mysigt!


saknar bebiskissemister & min sis


fridaaaay

fredagsoutfit
jeansshorts - bikbok
transparent skjorta - gina tricot



freedaaag

Dagens alexandra

tischa lager 157

väst gina tricot

jeans cheap monday

halsduk gina tricot

äta bulle

bulle : hemmalagad från igår. en alexandrabulle


kavel? vem fan tänker på det?

idag bakar jag, alexandra både kanelbullar & frysmuffins, det luktar ljuvligt i lägenheten! men en sak ska bli spännande o se, hur ska jag kavla ut degen utan kavel ?  haha, får ta o köpa en nån dag, tills dess får jag ta vad jag har. "man tager vad man haver"


vaxarn

såhär ser jag ut när jag vaxar ben ;)
tog bilden från skolans hemsida drottningblanka.se



lugna puckar

har vaxat K:s ben idag, tog himla lång tid, men det blev ett fint resultat, därefter har jag fått en ansiktsbehandling o blivit sminkad av henne, så skööönt!  nu är jag hemma o imon är jag ledig och har faktiskt bara 3 lektioner kvar denna veckan, så skönt! tänkte ta tag i något plugg om jag hittar nåt.

PUSS

nytt i garderoben

håliga jeans från cheap monday 300:-
transparent skjorta från H&M 99:-

 


måndagmorgon

fick gå upp hyfsat tidigt idag eftersom jag var tvungen o hämta ut mitt körkort, skrapa rutorna på bilen = KALLT!
har nyss kollat klart på en film som jag spelade in slutet på igår, eftersom mina ögon inte orkade titta klart. ska in i duschen nu o sen tar jag bussen in till stan igen, en lektion idag.
vi hörs!


myshelg

blö, jag skrev precis ett inlägg men råkade ta bort allt, aja, ni får ett lite kortare här, min helg har vart mysig o lugn, igår så var jag älskling och J på ge-kås, dock gick vi aldrig in för det var alldeles för mycket folk, men gick runt i de andra affärerna, kvällen bestod av spaning o mys med älskling hos honom. idag gick vi upp ganska tidigt och gick ut o gå i ett naturreservat, med fantastisk utsikt, riktigt mysigt o lalla omkring där med älskling o lille hunden molly. nu har jag tagit bilen hem, ligger o halvsover i soffan. veckan kommer bli lugn börjar inte tidigare än 12.30 nån dag denna veckan, onsdag är jag tillomed ledig. gott! stannar hemma här på landet tills imon, ska hämta ut mitt körkort, spännande hur det ser ut ;)

vi hörs!


ÅÅ vad jag älskar dig


Fredaaaag!

fredag, börjar 12.30 ska till skolan o käka lite, därefter blir det en massa lyftteknik och lägga bandage etc. sen bär det av mot landet där helgen ska tillbringas med min fina pojkvän, självklart blire lite utflykter med bilen då jag nu faktiskt kan köra när jag vill o hur jag vill. wohooo!

idag kör vi på kavaj o röda läppar ;)




PUSS

batwoman

studentfesten var skoj, dock var kön in ett helvete, knuffningar o hitan o ditan, men tillslut kom vi in. o dansade tills jag tog taxi hem, sjukans dyrt med taxi äre. men hellre taxi än o gå själv. igår sov jag då till typ 14, men inte tusan är man ens utvilad ännu, så varvar tvätten med tupplurar. tvättkorgen var överfull så det var tvunget.. imon blir det förhoppningsvis bada tunna hos mina  grekvänner. och på lördag blir det färd till gekås med älskling.



fina jessica o jag
snodde hennes bilder också ;)

KÖRKORT!!

wohooo, klarade uppkörningen idag! happyhappyhappy!
ikväll blir det studentfest o fira!!


En timme fel..

tagit fel tid på när jag ska vara på en plats, så nu sitter jag här o väntar på att det ska gå en timme. får ta fram böckerna o plugga lite. ikväll är det studentfest, tema: serie och superhjältar..

ne jag får väl gå till böckerna nu för att fördriva tiden o kanske lära mig något!

studentfest imorgon

inga lektioner förens på torsdag, idag har vi haft gemensamhetsdag på skolan med alla elever, kollade på the grown'ups o gjorde en massa övningar, sen har jag käkat med mina 2 flicks, och nu sitter jag o pluggar kemi som ett frågetecken.. imorgon är det studentfest! o på onsdag är vi lediga pga studentfesten för vi ska sova tyckte vår lärare så hon fixade ledigt. gottgott! sen torsd-fred är det ju lite lektioner som gäller, men det är inte så jobbigt!
nu ska jag fortsätta med plugget.

puss


Underbara Grekland


grekland, lyckligare än nånsin, fräknar o ett helt underbart sällskap
sol, värme, kärlek, kyssar, kramar, gos, lek, mat, skratt
AWESOMENESS
I miss it like hell
it was like magic


höstmys

tristess, sitter hemma med mensvärk, faster m.fam kommer snart hit o fikar, det gillar vi! 
imorgon är det söndag igen och snart ny vecka, det är också ny månad oktober, det är höst ute och det är så himla mysigt, särskilt här hemma, alla löven färgas, de blåser ner, det är kallt o mysigt, man kurar in sig under en filt framför tvn och snart kan man börja elda i öppna spisen.. åå så mysigt! om 3 månader har det både varit julafton och vi har firat in ett nytt år 2011, ett halvår efter nyår tar jag studenten, vilket år det kommer bli! längtar!

imorgon är en fin dag, 8 månader med världens finaste pojkvän 


syns det att jag är en liten pygmé jämfört med min långekarl? jag tar tag i nacken på honom och drar ner honom, hihi, men ack så skönt det är med en stor famn att ty sig till. stort hjärta


Mary Kay

min dag såg ut såhär igår:

  • sovmorgon
  • 1 lektion
  • fika med K
  • buss till K med henne och J
  • fika kladdmuffins - mumma!
  • mary kay, en tjej kom och berättade och hade en liten kväll för oss om produkter från mary kay, vi fick prova på en massa olika, både handscrub och handcreme, massa olika produkter för ansiktet, bland annat en sjukt bra peeling! därefter så fick vi även sminka oss. väldigt trevligt och väldigt bra! min plånka förlorade 1300:- på 5 olika produkter, en läppmask/peeling och ett läppcerat, en ögoncreme för blåhet under ögonen, ansiktspeelingen och ett lugnande serum. vi fick möjlighet att komma ner till ängelholm nu framöver och få info om företaget om man vill jobba som försäljare där och jag ska även ha en sånhär kväll hemma hos mig. ska bli skoj!
  • tog bussen hem till landet
  • somnade


idag har jag sovit ut, letat upp en outfit till studentfesten och bara lallat omkring här hemma. skönt är det!

ögoncremen, läppceratet och läppmasken


RSS 2.0